Algemene voorwaarden Sascha’s Stationery

Als je een bestelling plaatst bij Sascha’s Stationery  ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees daarom deze algemene voorwaarden goed door.

Bestellen

Wanneer je je bestelling afrondt bij Sascha’s Stationery (www.saschadegraaf.com) krijg je hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht dit niet zo zijn, dan hebben wij je bestelling ook niet ontvangen. Neem dan contact met ons op via een e-mail naar info@saschadegraaf.com.

Bestellingen worden pas verzonden nadat de betaling is ontvangen. Er wordt hierop geen enkele uitzondering gemaakt. De bestelde artikelen worden 3 dagen voor je gereserveerd. Daarna vervalt je bestelling.

Annuleren

Annuleren van een bestelling is mogelijk binnen 24 uur na ontvangst van onze orderbevestiging  per e-mail. Je bestelling annuleren kan alleen door een e-mail te sturen aan info@saschadegraaf.com. Vermeld hierin duidelijk je naam en het ordernummer. Indien de geannuleerde bestelling reeds is betaald, zal deze binnen 14 dagen worden terugbetaald.

Na het ontvangen van de betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 3 werkdagen worden verzonden. De opgegeven levertijd is slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht je bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Uitzondering op de levertijd is als de webshop is gesloten i.v.m vakantie. Bestellingen kunnen dan later worden verzonden. Dit zal vermeld worden op de homepagina van Sascha’s Stationery. Als je vragen hebt, kun je altijd een mailtje sturen naar info@saschadegraaf.com.

Retourneren of ruilen

Alle producten bij Sascha’s Stationery worden één voor één met de hand gemaakt. In principe nemen we geen artikelen retour. Maar we willen wel graag dat je tevreden bent. Dus mocht je niet tevreden zijn over de ontvangen artikelen, neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk na ontvangst van het pakketje, maar binnen 7 dagen, contact op via info@saschadegraaf.com. Dan kijken we samen of we tot een goede oplossing kunnen komen.

Voor beschadigingen aan de artikelen tijdens het vervoer door Post NL of door anderen zijn wij NIET aansprakelijk.

Verzendkosten

Wij hanteren voor de verzending binnen Nederland de volgende tarieven:

  • Brievenbuspost: € 0,83 plus een klein variabel bedrag per product (ex BTW)
  • Pakketpost:  € 4,99 (ex BTW)

Kwaliteit

De kleuren op de foto’s kunnen licht afwijken. De instellingen en kwaliteit van je beeldscherm hebben er ook invloed op. Verder heeft het door de klant gekozen materiaal (bij bijvoorbeeld printen op mat of glanzend papier) invloed op de kleuren. 

Privacy

Sascha’s Stationery doet er alles aan om zeer vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. De persoonsgegevens die bij de bestelling worden gevraagd, worden uitsluitend gebruikt voor een goede afhandeling van de bestelling en de communicatie met de klant. Sascha’s Stationery zal persoonsgegevens nooit aan derden verkopen of verhuren of op een andere manier kenbaar maken. Indien persoonlijke gegevens nodig zijn voor het onderhoud, het beheer of de ontwikkeling van deze website, zal die informatie uitsluitend voor dat beperkte doel aan eventuele derden worden verstrekt. Voor statistische doeleinden houden wij gegevens bij van bezoekersaantallen en frequenties. Deze gegevens zijn echter niet persoonlijk van aard.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

Alle rechten zijn voorbehouden aan Sascha’s Stationery. Het intellectueel eigendom berust bij Sascha’s Stationery. Niets van deze website mag dus worden gekopieerd opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Sascha’s Stationery.

Geen garantie op juistheid

Sascha’s Stationery streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Op geen enkele wijze kunnen bezoekers en gebruikers rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Sascha’s Stationery aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Sascha’s Stationery behoudt zich het recht om te allen tijde deze voorwaarden aan te passen.