Over Sascha

Ik ben niet creatief.

Dat is wat ik altijd heb gedacht, van mijn zevende tot mijn drieënveertigste. Wel hield ik altijd al van lijstjes bijhouden en plannen. Zo rond mijn veertigste ontdekte ik de wereld van mooie sticky notes en stickers. En een paar jaar later durfde ik zelf af en toe pen op papier te zetten. 

Create and celebrate illustration bulletjournal

En toen was daar…bulletjournaling

Met bulletjournaling kon ik mijn liefde voor lijstjes en plannen combineren met mijn probeersels met waterverf en brushpennen. Het hoefde allemaal niet perfect, het hoefde geen Kunst met de grote K te zijn. Ik kon gewoon lekker ‘doodlen’. 

Create en Celebrate

Van creëren word ik – blijkbaar – gelukkig. Eén van mijn woorden voor 2018, naast Celebrate, is dan ook Create (lees er hier over). Daarom deze website met bulletjournal printables en aanverwante zaken. Waar het precies heengaat, weet ik nog niet. Ik vertrouw erop dat de weg zich voor mij ontvouwt terwijl ik erop loop.  Leuk als je met me meeloopt!

Van druk naar geluk

Naast deze website met bulletjournal-gerelateerde zaken schrijf ik wekelijks een persoonlijke blogpost op de website www.vandruknaargeluk.nl over het thema ‘geluk’ en hoe je meer rust creëert in de dagelijkse drukte. Wil je meer weten over mij?  Dan vind je daar een inkijkje in mijn leven.